Udlandsture

Udlandsture på skolen er fællesskab, sammenhold, udfordringer, udvikling og kulturoplevelser

Udlandsture

Udlandsture på skolen er fællesskab, sammenhold, udfordringer, udvikling og kulturoplevelser

Skituren

Skituren har et dobbelt formål: dels at vedligeholde det gode sammenhold blandt dig og de andre elever, og dels at øge dine skikompetencer.

Turen er planlagt til Østrig i januar måned, og du får fem hele dage på ski. Du og de andre elever inddeles på skihold, således der differenceres fra begyndere til meget øvede. De første 3 dage kører vi intensiv instruktion, hvorefter der undervises efter den enkeltes behov.

Om aftenen er der ud over et fælles obligatorisk arrangement, også tilbud om forskellige aktiviteter både ude og inde.

Det plejer at være rigtig hyggeligt, og vi ser allerede frem til den næste skitur.

“Hellebjerg har alt, hvad man kan drømme om, når det handler om at få et fantastisk år. Jeg tror ikke, man kan forestille sig den energi og stemning, der er her, hvis man ikke har været her.”

Kamilla

Tidligere elev

Linjeture

Hvert år tager vores 4 linjefag på linjetur til Danmark eller Nordeuropa i en uge. Fokus er god træning, fællesskab og linjeidrætten generelt. Det er forskelligt hvor linjer tager hen, men alle er med bus eller tog afsted.

Læs mere

Håndholdlinjen

Turen for håndboldspillerne går til et sted hvor der er gode faciliteter og gode rammer for træning og kampe.
Vi vil også gå på opdagelse i den lokale kultur.

Fodboldlinjen

Fodboldspillerne kommer  til at træne og spille kamp mod lokale hold, og ikke mindst dyrke det givende for fællesskabet ved at være på tur sammen.

Adventure & fitnesslinjen

Sammen tager vi til en destination med gode faciliteter og anderledes natur, som giver mulighed for at lave både adventure- og fitnessaktiviteter. Derudover dykker vi også ned i den lokale kultur.

Golflinjen

Målet med turen er at få spillet og trænet en masse golf, samtidig med at vi får muligheden for at opleve den lokale kultur.

“Jeg vil helt klart anbefale Hellebjerg. Skolen er meget engageret, og går meget op i det boglige, men også utrolig meget i det sociale. Jeg tror aldrig jeg har prøvet at være en del af et så godt fællesskab.”

Cecilie

Tidligere elev