Håndboldlinjen

Når du træner på håndboldlinjen, er et af målene, at du forbedrer dine tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder i relation til spillet

Håndboldlinjen

Når du træner på håndboldlinjen, er et af målene, at du forbedrer dine tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder i relation til spillet

Træning 4 gange om ugen

Der er 4 træningspas om ugen hvor du vil blive trænet af kompetente trænere. De 4 ugentlige træningspas vil være tilrettelagt så du får mulighed for at forbedre dine tekniske, taktiske, fysiske og mentale færdigheder i relation til spillet.

Læs mere

Træningen vil variere mellem pladsspecifik træning i mindre grupper til samlet træning for hele truppen.
Udover de ugentlige træningspas vil der også være linjefags dage i løbet af skoleåret hvor håndbolden har fokus hele dagen.

Flere gange i løbet af året vil der komme ekstern målmandstræner som vil arbejde specifikt med målmændenes kompetencer.

Linjetur til udlandet

Turen for håndboldspillerne går til et land præget af en håndboldkultur, og hvor gode faciliteter er ramme omkring træning og kampe.
Vi vil også gå på opdagelse i den lokale kultur.

Læs mere

Turen er inkluderet i skolepenge så der er ikke ekstra udgifter ud over lidt lommepenge. At være afsted sammen som linjehold er en fantastisk oplevelse der giver dig noget helt særligt som elev på Hellebjerg.

Træneruddannelse

Udover at arbejde med egne færdigheder vil du også stifte bekendtskab med det at være håndboldtræner – specielt for børn.

Læs mere

I forbindelse med vores Hellebjerg Camp, der altid ligger i dagene op til påske, får du praktisk trænererfaring, idet vi får besøg af en flok børn i alderen 8-13 år, som du skal være med til at træne i 2 dage.
Børnene overnatter på skolen, og du skal være med til at lave forskellige aktiviteter sammen med dem.
Du vil flere gange i løbet af året få undervisning i træningsplanlægning så du er godt rustet til at stå på gulvet og undervise i håndbold. Vi har også et samarbejde med den lokale folkeskole hvor du også kommer til at prøve dine trænerfærdigheder.

Udover det vil du blive undervist i foreningslære så du også er klar til at komme tilbage til din hjemmeklub og hjælpe til med de kompetencer du har erhvervet dig i løbet af dit efterskoleophold.

Kampe og turneringer

Du kommer også til at spille en masse kampe og stævner, mens du er elev på Hellebjerg Idrætsefterskole.

Læs mere

Vores hold spiller med i JHF-turneringen, hvor vi møder klubhold og enkelte efterskolehold.  Vi deltager også i DM-kvalifikationen, hvor vi heldigvis ofte har kvalificeret os til selve DM for efterskoler.

Vi deltager også i efterårs- og forårsturneringer i DGI-Regi hvor vi møder andre efterskoler. Udover DGI-kampene i A-rækken og B-rækken deltages der også i skoleligaturneringen samt Forbundsmesterskaberne.

Fysioterapi

På Hellebjerg Idrætsefterskole tilbyder vi fysioterapi til vores elever.

Læs mere

Vi tilbyder, at eleverne efter aftale med en idrætslærer, kan få en tid ved vores fysioterapeut Charlotte til at få vurderet og eller set på en skade eller lignende. Hvis det vurderes, at der er behov for et behandlingsforløb, tilbyder vores fysioterapeut ”private” behandlinger til eleverne her på skolen (eleven/forældrene betaler selv for behandlingen, men den varetages på skolen og sparer dermed tid for både elever og forældre).

Vi igangsætter naturligvis ikke nogle behandlinger med egenbetaling før vi har forældrenes accept. Og det er selvfølgelig helt op til jer, om I vil benytte jer af Charlotte her på Hellebjerg, eller om I hellere vil benytte en anden fysioterapeut.

OBS! Charlottes klinik er ikke omfattet af overenskomst med sygesikringen, men er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud herfra, hvis du har en lægehenvisning til fysioterapi.

Priser

Normal behandlinger kr. 395,-

Kort behandling kr. 295,-

Charlotte

Blev uddannet som fysioterapeut i februar 2000 og er siden hen også blevet eksamineret idrætsfysioterapeut. Hun har sin egen private fysioterapi klinik FysioAktiv beliggende i Brejning og har igennem en årrække arbejdet på klinik i Odense og været tilknyttet blandt andet GOG håndboldliga både damer og herre.

Charlotte har erfaring med

Hun har en del erfaring med problematikker omkring diverse overbelastningsskader, nakke, ryg, skulder, lysken, knæ, ankel, fibersprængninger, skinnebensbetændelse med mere.

Ud over skadestjek og behandling tilbyder hun også at være behjælpelig med anskaffelse af indlæg, bandager, skinner med mere, hvis dette bliver nødvendigt. Holdning er dog, at efterskoleelever er så unge, at hun helst ser, de får genoptrænet efter en skade og at løsning med skinne (f.eks. over en ankel) er midlertidig til genoptræningen er fuldendt.

Kontakt

I er altid velkommen til at kontakte Charlotte på

Tlf. 30 24 75 86

Mail: charlotte@fysioaktiv.dk

Eller se mere på hendes hjemmeside:   www.fysioaktiv.dk

“Jeg har fået en masse nye venner, oplevet en masse fede ting, og så har jeg lært en masse om mig selv.”

Mette H

Tidligere elev

Lærere på håndboldlinjen

Søren Eskildsen

 

Lærer

Håndboldlinje – Matematik

Fysisk træning – Atletik

Sportspsykologi

SE@hellebjerg.dk

Jacob T. Knudsen

 

Lærer

Håndboldlinje

Atletik – Dansk

 

JK@hellebjerg.dk

Kristian Winther

 

Lærer

Håndboldlinje – Matematik

Fysik/kemi – Hellebjergfag

 

KW@hellebjerg.dk

Mads Jakobsen

 

Lærer

Biologi – Matematik

Håndboldlinje – Musik.

 

MSJ@hellebjerg.dk

Mikkel Rasmussen

 

Lærer

Håndboldlinje

Fysik-Kemi

 

MR@hellebjerg.dk