Golflinjen-Hellebjerg

Golflinjen

På golflinjen får du træning og undervisning 4 gange om ugen. Skemaet vil blive lagt således, at du i udesæsonen vil få gode muligheder for at spille hele banen én gang om ugen.

Golflinjen

På golflinjen får du træning og undervisning 4 gange om ugen. Skemaet vil blive lagt således, at du i udesæsonen vil få gode muligheder for at spille hele banen én gang om ugen.

Træning 4 gange om ugen

Vi spiller og træner i Juelsminde Golf Klub, som ligger i vores baghave. Som elev på golflinjen bliver du medlem af Juelsminde Golf Klub.

Læs mere

Der er 5 minutters gang fra skolen til golfbanen. Medlemsskabet betyder at eleverne kan spille på banen, når de har tid og lyst. Fritimer, aftener og weekender.

I undervisningen spiller vi en runde på banen hver mandag, udover det træner vi alle dele af spillet på træningsbanen, indspilsgreenen og puttinggreenen.Vi prioriterer også den fysiske træning, så man har et fysisk træningspas hver uge.

På Hellebjergs golflinje får du undervisning i:

  • Individuel svingtræning (teknisk træning)
  • Individuel short game træning
  • Puttning
  • Målsætning
  • Planlægning
  • Course Management (Taktik på banen)
  • Mentaltræning
  • Regelundervisning
  • Fysisk træning

Faciliteter

Sommersæson: Juelsminde Golf Klub.

Her spiller og træner vi hele udesæsonen. Ligger 5 minutters gang fra skolen.

Vintersæson: Golfsimulator og gymnastiksal

Når udesæsonen slutter flytter vi træningen ind i vores golfsimulator, samt i vores gymnastiksalen. I golfsimulator rummet kan man udover, at spiller mere 50 forskellige baner på simulatoren, også træne puttning og chipping, på den indendørs puttinggreen.

En del af vintertræningen vil også foregå i gymnastiksalen, hvor vi har net, udslagsmåtter og puttemåtter.

Træneruddannelse

Man får kendskab til dele af junioutræneruddannelsen.

Turneringer

Vi spiller hen over året matcher mod de andre golfefterskoler både på hjemmebane og på udebane.

Læs mere

Mod slutningen af skoleåret tager vi til DM for efterskoler, som er et af årets højdepunkter. Her mødes alle golfefterskolerne og kæmper om titlen som dansk mester.

Udover de matcher vi spiller mod de andre skoler, tager vi også på ture og spiller andre baner.

Fysioterapi

På Hellebjerg Idrætsefterskole tilbyder vi fysioterapi til vores elever.

Læs mere

Vi tilbyder, at eleverne efter aftale med en idrætslærer, kan få en tid ved vores fysioterapeut Charlotte til at få vurderet og eller set på en skade eller lignende. Hvis det vurderes, at der er behov for et behandlingsforløb, tilbyder vores fysioterapeut ”private” behandlinger til eleverne her på skolen (eleven/forældrene betaler selv for behandlingen, men den varetages på skolen og sparer dermed tid for både elever og forældre).

Vi igangsætter naturligvis ikke nogle behandlinger med egenbetaling før vi har forældrenes accept. Og det er selvfølgelig helt op til jer, om I vil benytte jer af Charlotte her på Hellebjerg, eller om I hellere vil benytte en anden fysioterapeut.

OBS! Charlottes klinik er ikke omfattet af overenskomst med sygesikringen, men er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud herfra, hvis du har en lægehenvisning til fysioterapi.

Priser

Normal behandlinger kr. 395,-

Kort behandling kr. 295,-

Charlotte

Blev uddannet som fysioterapeut i februar 2000 og er siden hen også blevet eksamineret idrætsfysioterapeut. Hun har sin egen private fysioterapi klinik FysioAktiv beliggende i Brejning og har igennem en årrække arbejdet på klinik i Odense og været tilknyttet blandt andet GOG håndboldliga både damer og herre.

Charlotte har erfaring med

Hun har en del erfaring med problematikker omkring diverse overbelastningsskader, nakke, ryg, skulder, lysken, knæ, ankel, fibersprængninger, skinnebensbetændelse med mere.

Ud over skadestjek og behandling tilbyder hun også at være behjælpelig med anskaffelse af indlæg, bandager, skinner med mere, hvis dette bliver nødvendigt. Holdning er dog, at efterskoleelever er så unge, at hun helst ser, de får genoptrænet efter en skade og at løsning med skinne (f.eks. over en ankel) er midlertidig til genoptræningen er fuldendt.

Kontakt

I er altid velkommen til at kontakte Charlotte på

Tlf. 30 24 75 86

Mail: charlotte@fysioaktiv.dk

Eller se mere på hendes hjemmeside:   www.fysioaktiv.dk

“Jeg glæder mig hver dag til vores linjetræninger, da vi laver meget forskelligt. I udesæsonen spiller vi over i Juelsminde golfklub, hvor vi må bruge alle klubbens faciliteter. Vi spiller minimum banen én gang i ugen. I vinterhalvåret bliver vi nødt til at spille indendørs, men så er vi heldige at have vores egen golfsimulator og en gymnastiksal der kan laves om til driving range.”

Cecilie

Elev 2017/2018

Lærere på Golflinjen

Protræner Juelsminde Golfklub

magnus flüger frederiksen

 

MG

Lærer

Golflinjen, projekt, kursusfag

 

ff@hellebjerg.dk