Golflinjen-Hellebjerg

Golflinjen

På golflinjen får du træning og undervisning 4 gange om ugen. Skemaet vil blive lagt således, at du i udesæsonen vil få gode muligheder for at spille hele banen én gang om ugen.

Golflinjen

På golflinjen får du træning og undervisning 4 gange om ugen. Skemaet vil blive lagt således, at du i udesæsonen vil få gode muligheder for at spille hele banen én gang om ugen.

Træning 4 gange om ugen

Vi spiller og træner i Juelsminde Golf Klub, som ligger i vores baghave. Som elev på golflinjen bliver du medlem af Juelsminde Golf Klub.

Læs mere

Der er 5 minutters gang fra skolen til golfbanen. Medlemsskabet betyder at eleverne kan spille på banen, når de har tid og lyst. Fritimer, aftener og weekender.

I undervisningen spiller vi en runde på banen hver mandag, udover det træner vi alle dele af spillet på træningsbanen, indspilsgreenen og puttinggreenen.Vi prioriterer også den fysiske træning, så man har et fysisk træningspas hver uge.

På Hellebjergs golflinje får du undervisning i:

  • Individuel svingtræning (teknisk træning)
  • Individuel short game træning
  • Puttning
  • Målsætning
  • Planlægning
  • Course Management (Taktik på banen)
  • Mentaltræning
  • Regelundervisning
  • Fysisk træning

Faciliteter

Sommersæson: Juelsminde Golf Klub.

Her spiller og træner vi hele udesæsonen. Ligger 5 minutters gang fra skolen.

Vintersæson: Golfsimulator og gymnastiksal

Når udesæsonen slutter flytter vi træningen ind i vores golfsimulator, samt i vores gymnastiksalen. I golfsimulator rummet kan man udover, at spiller mere 50 forskellige baner på simulatoren, også træne puttning og chipping, på den indendørs puttinggreen.

En del af vintertræningen vil også foregå i gymnastiksalen, hvor vi har net, udslagsmåtter og puttemåtter.

Træneruddannelse

Man får kendskab til dele af junioutræneruddannelsen.

Turneringer

Vi spiller hen over året matcher mod de andre golfefterskoler både på hjemmebane og på udebane.

Læs mere

Mod slutningen af skoleåret tager vi til DM for efterskoler, som er et af årets højdepunkter. Her mødes alle golfefterskolerne og kæmper om titlen som dansk mester.

Udover de matcher vi spiller mod de andre skoler, tager vi også på ture og spiller andre baner.

“Jeg glæder mig hver dag til vores linjetræninger, da vi laver meget forskelligt. I udesæsonen spiller vi over i Juelsminde golfklub, hvor vi må bruge alle klubbens faciliteter. Vi spiller minimum banen én gang i ugen. I vinterhalvåret bliver vi nødt til at spille indendørs, men så er vi heldige at have vores egen golfsimulator og en gymnastiksal der kan laves om til driving range.”

Cecilie

Elev 2017/2018

Lærere på Golflinjen

Protræner Juelsminde Golfklub

magnus flüger frederiksen

 

MG

Lærer

Golflinjen, projekt, kursusfag

 

ff@hellebjerg.dk