Fodboldlinjen

Viljen til at ville giver evnen til at kunne

Fodboldlinjen

Viljen til at ville giver evnen til at kunne

Træning 4 gange om ugen

På fodboldlinjen træner du fire gange om ugen. Her er målet, at du som spiller forbedrer dine tekniske, taktiske, fysiske og psykiske færdigheder.

Læs mere

Vi har gode træningsfaciliteter. Både græsbane og en kunstgræsbane, der gør, at du kommer til at spille på gode baner hele året.

Jo bedre fællesskabet er desto sjovere er fodbold – derfor vægter vi ligeledes, at skabe et godt socialt fællesskab på fodboldlinjen.

Kampe og turneringer

Du kommer også til at spille en masse kampe og stævner, mens du er elev på Hellebjerg Idrætsefterskole.

Læs mere

Vi deltager i DBU Jyllands efterskoleturneringer samt i Skoleligaen med alle hold.

Der vil være mulighed for at kvalificere sig til finalestævner samt DM for Efterskoler.

Linjetur til udlandet

Alle vores linjer tager hvert forår på linjetur til udlandet.

Læs mere

Turen for fodboldspillerne går til varmere himmelstrøg, hvor vi træner, spiller kamp mod lokale hold, besøger et fodboldakademi og ikke mindst dyrker det givende for fællesskabet ved at være på tur sammen.

Træneruddannelse

På Hellebjerg vil vi også gerne være med til at styrke foreningslivet. Vi klæder dig på til at kunne varetage en trænerrolle.

Læs mere

I den forbindelse afholder vi hvert år Hellebjerg Camp, som ligger i dagene op til påske. Her får du mulighed for at afprøve praktiske trænererfaringer, idet vi får besøg af en flok børn i alderen 8-13 år, som du skal være med til at træne.

Fysioterapi

På Hellebjerg Idrætsefterskole tilbyder vi fysioterapi til vores elever.

Læs mere

Vi tilbyder, at eleverne efter aftale med en idrætslærer, kan få en tid ved vores fysioterapeut Charlotte til at få vurderet og eller set på en skade eller lignende. Hvis det vurderes, at der er behov for et behandlingsforløb, tilbyder vores fysioterapeut ”private” behandlinger til eleverne her på skolen (eleven/forældrene betaler selv for behandlingen, men den varetages på skolen og sparer dermed tid for både elever og forældre).

Vi igangsætter naturligvis ikke nogle behandlinger med egenbetaling før vi har forældrenes accept. Og det er selvfølgelig helt op til jer, om I vil benytte jer af Charlotte her på Hellebjerg, eller om I hellere vil benytte en anden fysioterapeut.

OBS! Charlottes klinik er ikke omfattet af overenskomst med sygesikringen, men er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud herfra, hvis du har en lægehenvisning til fysioterapi.

Priser

Normal behandlinger kr. 395,-

Kort behandling kr. 295,-

Charlotte

Blev uddannet som fysioterapeut i februar 2000 og er siden hen også blevet eksamineret idrætsfysioterapeut. Hun har sin egen private fysioterapi klinik FysioAktiv beliggende i Brejning og har igennem en årrække arbejdet på klinik i Odense og været tilknyttet blandt andet GOG håndboldliga både damer og herre.

Charlotte har erfaring med

Hun har en del erfaring med problematikker omkring diverse overbelastningsskader, nakke, ryg, skulder, lysken, knæ, ankel, fibersprængninger, skinnebensbetændelse med mere.

Ud over skadestjek og behandling tilbyder hun også at være behjælpelig med anskaffelse af indlæg, bandager, skinner med mere, hvis dette bliver nødvendigt. Holdning er dog, at efterskoleelever er så unge, at hun helst ser, de får genoptrænet efter en skade og at løsning med skinne (f.eks. over en ankel) er midlertidig til genoptræningen er fuldendt.

Kontakt

I er altid velkommen til at kontakte Charlotte på

Tlf. 30 24 75 86

Mail: charlotte@fysioaktiv.dk

Eller se mere på hendes hjemmeside:   www.fysioaktiv.dk

 

 

“Jeg spiller fodbold her på Hellebjerg.Fodboldtræningen er rigtig god og trænerne er rigtig gode til at tilpasse træningen så både 1. og 2. holdet får mest muligt ud af det.  Da jeg er målmand får jeg også målmandstræning, der foregår sammen med drenge- målmændene. Det gør helt sikkert at jeg får udfordring til målmandstræning.”

Kamilla

Elev 2017/2018

Lærere på fodboldlinjen

Hannah Borella Thams

 

Lærer

Fodboldlinje – Gymnastik

Matematik – Engelsk

 

HT@hellebjerg.dk

Mads Elkær

 

Lærer

Fodboldlinje (B-licenstræner)  – Dansk

Hellebjergfag – Historie – Samfundsfag

 

ME@hellebjerg.dk

Lennart Lindsted

 

Lærer

Fodboldlinje – Dansk

Tysk

LL@hellebjerg.dk

Peter Kjempenes

 

Lærer

Fodboldlinjen – Adventure & fitnesslinje – Dansk

 

PK@hellebjerg.dk

Mikkel Schøning Kock

 

Lærer

Fodboldlinje

Engelsk 

Dansk

MSK@hellebjerg.dk

Anders Dahl Kristensen

 

Lærer

Fodboldlinje

Matematik

Atletik

Fysisk træning

ADK@hellebjerg.dk