Adventure-fitness

Adventure & fitnesslinjen

Overskrid din grænser, styrk din krop, tæm din psyke og oplev fællesskabet med ligesindede piger på Hellebjergs adventure & fitnesslinje som kun er for piger

Adventure & fitnesslinjen

Overskrid din grænser, styrk din krop, tæm din psyke og oplev fællesskabet med ligesindede piger på Hellebjergs adventure & fitnesslinje som kun er for piger

Adventure & fitness – kun for piger

Tør du udfordre dig selv på både det fysiske og mentale plan? Og er du klar til at bryde og flytte grænser for dig selv og dit hold?

Læs mere

På Adventure & Fitness linjen har vi fire ugentlige træninger, hvor vi varierer mellem adventure og fitness. Her kommer du til at stifte bekendtskab med det velkendte såvel som aktiviteter du aldrig har prøvet før – både individuelt og sammen med andre.

Du behøver ingen specifikke forudsætninger eller erfaring, men er du nysgerrig, åbensindet og har mod på alsidige aktiviteter med action så er linjen som skræddersyet til dig.

Forventninger til dig:

 • Du er klar på 4 x 1,5 times træning om ugen (derudover atletik/gymnastik)
 • Du er træningsparat når du møder op i august – kan løbe 3-4 km sammenhængende
 • Du er klar på at udfordre dig selv, både fysisk og mentalt
 • Du er samarbejdsvillig, engageret og brænder for at være aktiv

 

Bliv en del af vores seje piger

Vil du med på holdet og opleve et spændende år på vores Fitness & Adventure linje, så tilmeld dig allerede nu. Book også gerne et besøg, så du kan høre meget mere om linjen, samt hvad et år på Hellebjerg byder på.

Adventure flytter dine grænser

Indenfor adventure-aktiviteterne bruger vi naturen og dens mange muligheder. I fællesskab afsøger vi vores grænser og udfordrer os selv og hinanden.

Læs mere

Du vil bl.a. stifte bekendtskab og blive undervist indenfor følgende discipliner:

 • Vandaktiviteter (Kajak, stand up paddle)
 • Mountainbike
 • Orienteringsløb
 • Trailløb
 • Klatring
 • Teambuilding
 • Outdoor (Bl.a. overnatning og lejrliv i naturen)
 • Adventurerace
 • Triathlon

Vi deltager også i adventure-races, hvor vi dyster mod os selv og andre efterskoler.

Fitness med fokus på krop og sundhed

Indenfor fitness-aktiviteterne kommer du omkring en lang række forskellige holdtræningstyper, hvor der både er fokus på styrketræning, konditionstræning samt koordinationstræning. Her har vi fokus på kroppen og dens fysiske muligheder

Læs mere

Du vil bl.a. stifte bekendtskab med og blive undervist indenfor følgende discipliner:

 • Muskeltræning (Bl.a. bodytoning, puls/styrke, crossfit, HIIT)
 • Grundtræning (Individuel styrketræning, stabilitetstræning, skadesforebyggende træning, løb, udspænding
 • Spinning
 • Step
 • Outdoor fitness

Fysioterapi

På Hellebjerg Idrætsefterskole tilbyder vi fysioterapi til vores elever.

Læs mere

Vi tilbyder, at eleverne efter aftale med en idrætslærer, kan få en tid ved vores fysioterapeut Charlotte til at få vurderet og eller set på en skade eller lignende. Hvis det vurderes, at der er behov for et behandlingsforløb, tilbyder vores fysioterapeut ”private” behandlinger til eleverne her på skolen (eleven/forældrene betaler selv for behandlingen, men den varetages på skolen og sparer dermed tid for både elever og forældre).

Vi igangsætter naturligvis ikke nogle behandlinger med egenbetaling før vi har forældrenes accept. Og det er selvfølgelig helt op til jer, om I vil benytte jer af Charlotte her på Hellebjerg, eller om I hellere vil benytte en anden fysioterapeut.

OBS! Charlottes klinik er ikke omfattet af overenskomst med sygesikringen, men er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud herfra, hvis du har en lægehenvisning til fysioterapi.

Priser

Normal behandlinger kr. 395,-

Kort behandling kr. 295,-

Charlotte

Blev uddannet som fysioterapeut i februar 2000 og er siden hen også blevet eksamineret idrætsfysioterapeut. Hun har sin egen private fysioterapi klinik FysioAktiv beliggende i Brejning og har igennem en årrække arbejdet på klinik i Odense og været tilknyttet blandt andet GOG håndboldliga både damer og herre.

Charlotte har erfaring med

Hun har en del erfaring med problematikker omkring diverse overbelastningsskader, nakke, ryg, skulder, lysken, knæ, ankel, fibersprængninger, skinnebensbetændelse med mere.

Ud over skadestjek og behandling tilbyder hun også at være behjælpelig med anskaffelse af indlæg, bandager, skinner med mere, hvis dette bliver nødvendigt. Holdning er dog, at efterskoleelever er så unge, at hun helst ser, de får genoptrænet efter en skade og at løsning med skinne (f.eks. over en ankel) er midlertidig til genoptræningen er fuldendt.

Kontakt

I er altid velkommen til at kontakte Charlotte på

Tlf. 30 24 75 86

Mail: charlotte@fysioaktiv.dk

Eller se mere på hendes hjemmeside:   www.fysioaktiv.dk

“Jeg er på Fitness/Adventure og synes, at vores træninger er rigtig fede og udfordrende. Vi får prøvet en masse forskellige ting, som gør, at det ikke bliver ensartet. Vores trænere er rigtig motiverende, og det gør, at man altid yder sit bedste, samtidig med at der er tid til sjov, som er med til at gøre, at vi har et rigtig godt fællesskab på Fitness/Adventure linjen.”

Stine

Tidligere Hellebjerg elev

Lærere på Fitness & adventurelinjen

Mette from

 

Lærer

Adventure & fitnesslinje – Fysisktræning

(c)EHFA Cert. Personlig Træner

 

MF@hellebjerg.dk

Signe Jonsen

 

Lærer

Adventure & fitnesslinje

 

SJ@hellebjerg.dk

Karen Kjærgaard

 

Lærer

Adventure & fitnesslinje – Dansk

Biologi

 

KK@hellebjerg.dk